Bitcoin kopen met Libertex?

Libertex uitleg

Bitcoin kopen met Libertex

Bitcoin of andere crypto munten zoals ethereum, Ripple of Litecoin kopen is gemakkelijk met Libertex. We hebben de stappen voor je doorlopen.

1. Aanmelden dashboard
Maak een gratis account aan waarmee je crypto’s kunt kopen, verkopen, verzenden, ontvangen en opslaan. De website van Libertex is zeer snel en toegankelijk. Een account aanmaken bij Libertex is dan ook simpel.

Vervolgens kom je in het dashboard terecht:

2. Geld storten & Verifiëren
Libertex biedt de meeste betaalmethodes aan van alle bitcoins verkopers. Met iDeal betalen is uiteraard de snelste manier om Bitcoin te kopen. Zodra je op ‘Deposit’ klikt, begint het verificatieproces.

Het verificatie proces bestaat uit een aantal basic vragen en afhankelijk van je keuzes een aantal vragen voor gevorderden. Libertex wilt graag een beeld hebben van het soort belegger dat je bent. Denk aan vragen als waar komt je geld vandaan, hoeveel wil je investeren en dan nog een aantal vragen over specifieke beleggingsproducten en hefboom gebruik.

Vervolgens vul je je persoonsgegevens  in, denk daarbij aan adres en telefoonnummer. en klik je weer op Deposit om doorgestuurd te worden naar de betaalpagina van iDeal. 

Verificatie van de identiteit
Verificatie van de identiteit gaat aan de hand van een identiteitsbewijs, ID kaart of rijbewijs en gebeurt direct bij registratie op de website van libertex. Een identiteitsbewijs, een selfie en een bewijs van verblijfplaats middels een rekening is noodzakelijk.

Koop nu direct Bitcoin met iDeal

Kies voor een Nederlandse Bitcoin broker

Hulp nodig? Bekijk dan de reviews van de bitcoin verkopers voor een handleiding of video instructie.

Een crypto wallet is essentieel

Meer weten over bitcoin veilig bewaren?

Software en hardware wallets zijn de sleutel tot succes met crypto beleggingen. Om voor langere tijd crypto munten te bewaren, gebruik je bij uitstek een crypto hardware wallet. Sommige crypto tokens zijn alleen toegankelijk via web applicaties en die gebruiken vaak een web of software wallet. Lees hier meer over crypto wallets en beveiliging.

Een hardware wallet rechtstreeks bij de fabrikant kopen is de veiligste manier. Het is onveilig om hardware wallets van andere mensen te kopen, vooral van onbekenden. Een hardware wallet van een producent moet eerst zelf ingesteld worden.