Download BLOX voor Android of Apple en gebruik voucher INTERNETBELEGGER voor 10 euro starttegoed

BitBox02

“De BitBox02 is een in Zwitserland geproduceerde hardware wallet. U heeft keuze uit een Bitcoin Only en een Multi Coin editie. Iedere BitBox02 komt met beveiliging via een beveiligde chip, U2F ondersteuning, makkelijke back-up en herstel functie op microSD, een OLED display en onzichtbare aanraaksensoren.”
Merk ShiftCrypto
Ondersteuning 1500+ crypto munten
Verkoopprijs 119 euro (inclusief BTW)
Korting Geen korting
Verzendkosten € 4,90 euro
Levertijd 4 dagen
Contact E-mail, Telegram, Github, Twitter, Facebook, Instagram, Youtube, Linkedin
Betaalmethodes iDeal, Creditcard, SEPA overboeking, Bitcoin, Bancontact, Sofort, EPS

BitBox02 review

Dit is onze BitBox02 review voor 2021, een compacte en zeer allround hardware wallet met tal van unieke functionaliteit zoals Full Node Support of TOR Netwerk ondersteuning.

Over Shape Shift

ShapeShift is een bedrijf dat wereldwijde handel in een verscheidenheid aan digitale activa aanbiedt via web- en mobiele platforms.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwitserland, maar wordt vanuit Denver gerund. Het bedrijf begon op 1 oktober 2018 met het eisen van persoonlijke identificatiegegevens van zijn klanten.

 

De BitBox02 hardware wallet

 • BitBox02 hardware wallets gebruiken polycarbonaatmateriaal. Ze zijn taai en duurzaam.
 • Het apparaat heeft geen knoppen.
 • Het design is strak en minimalistisch.
 • De sensoren zijn ingebouwd rond de randen.
 • Het apparaat heeft een kaartsleuf waar u een micro SD-kaart kunt plaatsen voor back-up.

Ze gebruiken onzichtbare aanraaksensoren met drie eenvoudige bewegingen: schuiven, tikken en vasthouden. De gebaren worden gebruikt voor:

 • Tik op — Navigeer en selecteer
 • Schuif — Om uw adres te verifiëren.
 • Hold- Het vermijdt elke onbedoelde transactie.

Connectiviteit

BitBox02 heeft een USB-C-poort die op het apparaat is aangesloten. Daarnaast biedt het ook een USB C naar A-adapter.

Hardware

Bitbox maakt gebruik van de ATSAMD51J20A microcontroller. Bovendien gebruiken ze een echte generator voor willekeurige getallen om de veiligheid te vergroten.

De beveiligde chip ATECC608A wordt gebruikt om te beschermen tegen fysieke manipulatie. Dit helpt u brute force-aanvallen te voorkomen en biedt extra beveiliging voor privésleutels.

Crypto munten ondersteuning

BitBox02 portefeuilles ondersteunen meer dan 1500 cryptocurrencies. U kunt de volledige lijst hier bekijken.

BitBox02 backuppen

Het is essentieel om een back-up te maken om uw geld te herstellen als uw apparaat verloren is gegaan. U kunt een SD-kaart gebruiken om een back-up te maken van alle informatie in de portemonnee.

U kunt echter ook een apocalypsbestendige back-up van Steel wallet gebruiken. Het is gemaakt van roestvrij staal en kan een huisbrand, straling, corrosie of dergelijke extreme omstandigheden overleven.

Het apparaat is eenvoudig in gebruik en vereist geen extra gereedschap. Ze zijn verouderingsbestendige back-up voor toekomstige generaties. Bovenal zijn ze compatibel met BIP-39.

De stalen portemonnee bestaat uit twee metalen platen. Op elk van deze vellen passen zes woorden per zijde. De herstelwoorden worden erop vastgelegd met behulp van een perforator. De ponsveer zorgt voor een blijvende deuk. De eerste vier karakters van herstelzinnen zijn uniek; daarom hoeven we ze alleen maar te slaan. Om fouten te voorkomen, kunt u eerst de gaten markeren met een viltstift en vervolgens een perforator gebruiken. Om het eerste en het tweede vel te onderscheiden, kunt u respectievelijk één en twee gaten aan de zijkant van het vel maken.

BitBox02 beveiliging

Bitbox bevestigt de portefeuilles tijdens de fabrieksconfiguratie. Elke keer dat u de BitBox-app gebruikt, controleren ze de authenticiteit van het apparaat.

De app accepteert alleen firmware die is ondertekend door Shift Crypto. De firmware is open-source en maakt deterministische builds mogelijk. Bovendien hebben ze een bug bounty-programma voor het melden van bevindingen van beveiligingsinbreuken.

Bitbox wallets komen aan in een vacuümverzegelde plastic zak om aanvallen op de toeleveringsketen te voorkomen

De bootloader voorkomt het installeren van firmware van een andere editie of eventuele downgrades. De bootloader geeft de hash van de firmware weer voordat deze wordt uitgevoerd voor binaire transparantie.

Bitbox gebruikt een monotone teller in de beveiligde chip die het aantal pogingen voor wachtwoordinvoer beperkt. Dit helpt bij het vermijden van brute force-aanvallen.

U kunt een wachtwoord voor het apparaat instellen. Alle communicatie tussen de app en het apparaat is versleuteld.

Bitbox genereert de vierentwintig woorden recovery seed-zin met behulp van meerdere bronnen van entropie. Het wordt gecodeerd en opgeslagen in de Microcontroller Unit (MCU) en wordt beschermd door het door u gekozen wachtwoord en de beveiligde chip.

Bovendien kunt u met BitBox Universal Two Factor (U2F) gebruiken voor sommige van uw online accounts – GitHub, Dropbox, Google, Facebook en meer. Het staat u niet toe om in te loggen zonder authenticatie via het apparaat. U kunt hetzelfde doen door de stekker in het stopcontact te steken en aan te raken.

BitBox02 Gebruikerservaring

Bitbox biedt een veilige, gebruiksvriendelijke applicatie om uw activa veilig te beheren. Hiermee kunt u uw Bitbox-apparaten beheren en bijwerken. Ze bieden het nieuwste Segwit Bech32-adresformaat, zodat u kunt besparen op transactiekosten.

Het Bitbox02-apparaat kan worden gekoppeld aan de app met behulp van BitBox Bridge. Om hetzelfde te doen, moet u ervoor zorgen dat de code die op het scherm van het apparaat wordt weergegeven, dezelfde is als die van de app. Ze bieden u de mogelijkheid om een nieuwe portemonnee aan te maken of een bestaande te herstellen.

Ze bieden meertalige ondersteuning. De app is beschikbaar in het Bulgaars, Chinees, Engels, Frans, Duits, Hebreeuws, Hindi, Japans, Maleis, Perzisch, Portugees, Russisch, Sloveens, Spaans en Turks.

De applicatie ondersteunt macOS, Windows, Linux en Android. Je kunt ze hier downloaden.

BitBox02 prijzen

De BitBox02 kost 119 euro met 4,90 euro verzendkosten, binnen 4 dagen al in huis.

Je kunt ze hier alvast bestellen . BitBox biedt een garantie van twee jaar. Alle bestellingen boven de € 250 krijgen gratis verzending.

Bitbox dekt de importkosten. U kunt ze ook bestellen bij een lokale wederverkoper uit Amerika, Europa, het Midden-Oosten of Azië-Pacific.

U kunt het product retourneren als het ongebruikt is en de verpakking niet binnen tien dagen na levering is geopend. BitBox zal de oorspronkelijke verzendkosten en de verzendkosten voor het retourneren van de totale prijs aftrekken en het resterende bedrag terugbetalen. Als u het gebruik van Bitcoin had voltooid, zouden de terugbetalingen worden uitgevoerd tegen de USD-waarde van de bestelling. De wisselkoerswaarde van het tijdstip van verzending wordt gebruikt.

Shape Shift Klantenservice

Je kunt ze ook schrijven op support@shiftcrypto.ch. Bitbox is ook beschikbaar op Twitter.

Daarnaast runnen ze ook een Youtube-kanaal .

BitBox02 voor- en nadelen

Pluspunten

 1. Een gereputeerd bedrijf Shift CryptoSecurity heeft de portefeuilles ontwikkeld.
 2. De portemonnee is eenvoudig op te zetten.
 3. De BitBox-applicatie is eenvoudig te gebruiken en heeft een gebruiksvriendelijke interface.
 4. Ze gebruiken verschillende maatregelen om de veiligheid van het apparaat te waarborgen.
 5. Ze bieden ondersteuning voor Universal Two Factor (U2F).
 6. Er zijn ook robuuste back-upopties beschikbaar.

Nadelen

 1. Beperkte cryptocurrencies worden ondersteund.
 2. De schermgrootte is klein.

BitBox02 conclusie

BitBox biedt eenvoudig te gebruiken beveiligde portefeuilles. De portemonnee wordt bediend met gebaren, wat relatief nieuw is. In het begin vind je ze misschien een beetje uitdagend om te gebruiken, maar het is leuk als je er eenmaal aan gewend bent.

De portemonnees zijn compatibel met USB-C en USB-A. Bitbox gebruikt meerdere beveiligingslagen om het apparaat te beschermen. Bovendien bieden ze eenvoudige en veilige back-up- en herstelopties.

Veelgestelde vragen

Zijn BitBox-portefeuilles veilig?

BitBox ondertekent de firmware van elk apparaat. Elke keer dat het apparaat wordt verbonden met de app, wordt de authenticiteit van het apparaat gecontroleerd. De bootloaders voorkomen de installatie van de firmware van verschillende edities of eventuele downgrades. Daarnaast kunt u met BitBox Universal Two Factor (U2F) gebruiken voor sommige van uw online accounts.

Wat zijn de back-upopties die beschikbaar zijn in BitBox?

BitBox biedt twee opties voor back-up: een SD-kaart en een apocalypsbestendige back-up van Steel wallet. De stalen portemonnee kan een huisbrand, straling, corrosie of dergelijke extreme omstandigheden overleven.

Zijn de aanraakschuifregelaars in BitBox-wallets moeilijk te gebruiken?

De portemonnee wordt bediend met gebaren, wat relatief nieuw is. In het begin vind je ze misschien een beetje uitdagend om te gebruiken, maar het is leuk als je er eenmaal aan gewend bent.

Zijn BitBox-wallets retourneerbaar?

Ja, je kunt het product retourneren als het ongebruikt is en de verpakking niet binnen tien dagen na levering is geopend. BitBox zal de oorspronkelijke verzendkosten en de verzendkosten voor het retourneren van de totale prijs aftrekken en het resterende bedrag terugbetalen.

BitBox02 Review, Korting en Ervaringen - Hardware Wallets

BitBox02 review met alle kortingsacties en onze ervaring met deze hardware wallet. Ontdek de bitbox02 en andere hardware wallets bij bitconskopenideal.com.

Product merk: ShiftCrypto

Product valuta: EUR

Productprijs: 119

Product op voorraad: InStock

Waardering redacteur:
5
Bedrijfsadres:

Shift Crypto AG
Soodmattenstr. 4
8134 Adliswil
Switzerland

Andere (ShiftCrypto) producten

CoolWallet S crypto hardware wallet
CoolWallet S crypto hardware wallet
Trezor One Crypto Wallet
Trezor One Crypto Wallet
Trezor Model T crypto hardware wallet
Trezor Model T hardware wallet