Download BLOX voor Android of Apple en gebruik voucher INTERNETBELEGGER voor 10 euro starttegoed

CoolWallet S

“De CoolWallet S is een nieuwere hardware wallet die zich onderscheid van andere wallets doordat het een cold en hot wallet is, en omdat er een iOS en Android app inbegrepen zijn. Voor een redelijke goedkope prijs koopt u een hardware wallet met veel crypto munten opslag mogelijkheden!”
Merk CoolWallet
Ondersteuning 70+ crypto munten
Verkoopprijs 84,99 euro (inclusief BTW)
Korting 10% (Code: DUO10) korting
Verzendkosten € 20,66 euro
Levertijd 3-15 dagen
Contact E-mail, Telefoon, WhatsApp, Twitter, Facebook, Instagram, Youtube, Discord
Betaalmethodes Creditcard, Bitcoin, Ethereum, Litecoin, USDT, Crypto.com Pay

CoolWallet S review

Dit is onze CoolWallet S review voor 2021, één van de meest populaire, betrouwbare en vertrouwde hardware wallets die je vandaag de dag kunt kopen!

CoolWallet S is een op hardware/mobiel gebaseerde koude opslag HD (Hierarchical Deterministic) hardware wallet, die oorspronkelijk in 2016 werd gelanceerd door een Taiwanees bedrijf genaamd CoolBitX.

CoolBitX Ltd. (CBX) is een blockchain beveiligingsbedrijf dat zich richt op het bouwen van een infrastructuur die de kloof tussen de reguliere markt en de crypto industrie wilt dichten. CoolBitX, opgericht in 2014, is gevestigd in Taiwan en telt een team van 60 professionals die werken aan de massale acceptatie van virtuele activa via hun twee belangrijkste productlijnen: @CoolWallet en @Sygna_. CoolBitX ontving vorig jaar erkenning door de industrie voor haar voortdurende innovatie en behoort tot de top 50 Blockchain-bedrijven en werd recentelijk genomineerd door de Taiwan National Development Council als de vertegenwoordiger in het NEXT BIG-project.

De CoolWallet S mobiele hardware wallet kan worden gebruikt om met één druk op de knop cryptocurrencies op te slaan, te wisselen, te verzenden en/of te ontvangen. In tegenstelling tot andere hardware wallets zoals van Trezor of BitBox02 , die via USB op een computer of laptop moeten worden aangesloten, is CoolWallet ontworpen om via Bluetooth of NFC (Near Field Communication) verbinding te maken met een smartphone. Het fysieke uiterlijk verschilt ook van de andere hardware wallets voor cold storage (= buiten bereik van hackers), omdat deze wallet er precies uitziet als een creditcard met een geïntegreerd display.

Hoe verhoudt CoolWallet S zich tot andere best beoordeelde crypto wallets?

Met een grote strategische investering van SBI Holdings (voorheen bekend als Soft Bank) in 2018 lanceerde het bedrijf de S-versie van zijn wallet genaamd CoolWallet S. Het belangrijkste doel achter dit product is om een ​​gebruiksvriendelijke, veilige, slanke en lichtgewicht op mobiele apparaten gebaseerde hardware wallet te ontwikkelen voor het onderweg verhandelen en beveiligen van crypto’s. Omdat het een zeer veilig element (SE) gebruikt om de privésleutels op te slaan, is het voor fraudeurs vrijwel onmogelijk om munten uit deze wallet te stelen.

Naast toegangscodes en touch ID maakt CoolWallet ook gebruik van gezichtsherkenning om 2+1 Factor Authentication te bieden om de digitale munten van de klant te beveiligen. Maar natuurlijk is dat niet alles, de wallet is ter grootte van een creditcard en biedt een complete offline opslag om crypto-gebaseerde activa veilig op te slaan. CoolWallet S is niet alleen zeer duurzaam, maar ook waterdicht, schokbestendig, fraudebestendig, temperatuurbestendig en uiterst eenvoudig om onderweg crypto’s op te slaan en te verhandelen.

CoolWallet S kan worden gekocht via de officiële website voor €84,99 (Excl. €22,66 verzendkosten). De CoolWallet website heeft zelfs een combo aanbieding van twee apparaten: CoolWallet S Duo tegen 10% korting.

Ondersteunde crypto munten

CoolWallet S ondersteunt slechts een beperkt aantal cryptocurrencies. Het stelt klanten echter in staat hun eigen ERC20-tokens toe te voegen, zolang ze maar op de juiste manier worden toegevoegd (Verzonden naar het Ethereum adres van de wallet). Er zijn zo’n 70+ munten en tokens die door deze hardware wallet worden ondersteund. Rekenen we alle Ethereum tokens erbij, dan zijn het er zo’n 1000+.

Voor de nieuwste lijst met cryptocurrencies die door CoolWallet worden ondersteund, ga je naar deze pagina.

Download BLOX voor Android of Apple en gebruik voucher INTERNETBELEGGER voor 10 euro starttegoed

Coolwallet S Verbindingsmogelijkheden

De CoolWallet hardware wallet maakt gebruik van de BLE (Bluetooth Low Energy) om verbinding te maken met een smartphone of tablet. De mobiele app voor CoolWallet is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-platforms. De minimumversie die nodig is voor iOS is 9.1, terwijl voor Android gebaseerde apparaten de minimumversie 5.0 nodig is om de hardware wallet te gebruiken. Wat betreft de BLE-versie op je smartphone, moet je ervoor zorgen dat je minimaal over BLE 4.0 software beschikt.

Klik hier om de Android-app te downloaden en door op deze link te klikken download je de iOS-versie van de Coolwallet App.

Coolwallet S conclusie

De CoolWallet S is een aangename en compacte hardware wallet ter grote van een pinpas. Het verschil met de eerdere wallet versies van Ledger en Trezor is dat deze compacte en voordelige hardware wallet de opslag van meer dan zo’n 50 crypto munten tegelijkertijd ondersteunt en dat voor de zacht gemiddeld prijsje. De draadloze verbinding en mobiele app maken dit een unieke en zeer bruikbare hardware wallet voor veilige opslag van crypto munten en alledaags gebruik.

CoolWallet S Review, Korting en Ervaring - Hardware Wallets

CoolWallet S review met kortingsacties en onze ervaring met deze wallet. De beste hardware wallet is de CoolWallet S. Ontdek deze en andere hardware wallets.

Product merk: CoolWallet

Product valuta: EUR

Productprijs: 84,99

Product op voorraad: InStock

Waardering redacteur:
5
CoolWallet S crypto hardware wallet
Bedrijfsadres:

CoolBitX HQ
8F, No. 176, Changchun Road
Songshan District
Taipei City
Taiwan

Andere (CoolWallet) producten

trezor cryptosteel capsule
Trezor Backup Cryptosteel Capsule
CoolWallet Pro Crypto Wallet
Crypto Wallet - CoolWallet Pro
Trezor Model T crypto hardware wallet
Trezor Model T hardware wallet