Download BLOX voor Android of Apple en gebruik voucher INTERNETBELEGGER voor 10 euro starttegoed

BLOX

BLOX review & ervaring

Gebruik code INTERNETBELEGGER voor €10 starttegoed!
Traden in cryptocurrency is makkelijker dan ooit met de app BLOX. Volg live de koersen en handel razendsnel in de populairste cryptomunten. En dat al vanaf 1 euro. Download nu de gratis app, gebruik vouchercode INTERNETBELEGGER en krijg direct 10 euro kado!
Broker BLOX
Ondersteuning Bitcoin, Ethereum, Tether, Dogecoin, Chainlink, Cardano, Litecoin, Ripple, IOTA, NEO, Stellar Lumens, Bitcoin Cash, EOS, Ethereum Classic, Gulden, Ontology, OmiseGO, Qtum, Peercoin, Gas, Blackcoin, Ontology Gas, Monero, Dash, ZCash, Stratis, Pivx, Verge en meer..
Minimum storting 0,01 euro (inclusief BTW)
Spoedopname? Spoedopname niet beschikbaar
Stortingslimiet Geen
Opnamelimiet Geen
Aankoopkosten 1 euro
Verkoopkosten 1 euro
Contact E-mail, Telegram, Twitter, Facebook, Instagram, Youtube
Betaalmethodes iDeal, SEPA overboeking, Creditcard (Mastercard/VISA)

BLOX review

Je hebt de BLOX tv reclame inmiddels wel voorbij zien komen, anders wel een online advertentie van BLOX. En dat is nog zo gek niet, want deze crypto broker app mag niet over het hoofd worden gezien! De crypto app BLOX is een in toenemende mate populaire app om crypto munten mee te kopen en ook bewaren.

BLOX is de absolute crypto oplossing voor iedere leek die wil beginnen met beleggen in crypto munten.

Op de website WeAreBlox.com/nl-nl/ krijg je veel informatie en een goed beeld van waarom dit de beste crypto app is die vandaag beschikbaar is. Maar misschien ben je wel benieuwd naar de voor- en nadelen van deze mobiele applicatie en waarom je voor BLOX zou moeten kiezen.

Dat en meer kun je hieronder lezen en misschien krijg je zelfs een handige kortingscode als je uiteindelijk besluit BLOX te downloaden!

Introductie BLOX app

BLOX is dus een crypto exchange ontworpen als app voor smartphones van Android en iOS. Hun idee is om cryptocurrency handel op elk platform gemakkelijker dan ooit te maken.

Je krijgt binnen de app live toegang tot een heleboel crypto munten, en je kunt ze ook nog eens heel snel kopen tegen redelijke transactiekosten.

BLOX is geïntroduceerd door BTCDirect.eu die je wellicht kent als online desktop crypto exchange. Ze willen het mensen gemakkelijk maken om zonder al te veel technische kennis crypto via een telefoon te kopen.

Voor wie is de BLOX app?

Dit brengt ons bij het volgende punt, de doelgroep waar BLOX in past. BLOX is vooral voor mensen die willen investeren in crypto munten maar zich niet al te veel aantrekken van wat er achter de schermen gebeurt op het gebied van blockchain technologie en de ontwikkeling van munten zoals Bitcoin of Ethereum.

BLOX is de makkelijkste keuze voor Nederlanders om te beginnen met geld verdienen in crypto. En dit ongeacht de leeftijd.

Is BLOX veilig en betrouwbaar?

BLOX is absoluut betrouwbaar. Het is het oudste en eigenlijk meteen ook het beste crypto bedrijf van Nederland. Daar is nu concurrentie bijgekomen vanuit Bitvavo, maar met de ervaring van BTC Direct en BLOX gezamenlijk, kunnen we nog mooie updates en ontwikkelingen verwachten van het BLOX team.

Zoals eerder vermeld is BLOX BV opgericht door BTC Direct, een crypto exchange die in Nederland sinds 2013 actief is. Dit heeft enig vertrouwen gegeven dat ze hun beloften kunnen nakomen: verkoop, opslag en handel van cryptomunten.

Je kunt er dus zeker van zijn dat BLOX betrouwbaar is aangezien je crypto munten koopt en deze munten daadwerkelijk in je crypto wallet beschikbaar zijn. Zo zie je in de reviews op  Trustpilot dat de app niet altijd stabiel is of grote hoeveelheden verkeer aankan. Dit was in het verleden nog wel eens te merken op momenten dat Bitcoin een sprong omhoog maakte, maar de laatste tijd is dat niet meer aan de hand. Bovendien werkt het BLOX team continue aan het opschalen van de app, en dat mag ook wel want het gaat hier om geld van mensen die daar hard voor gewerkt hebben, je mag dan verwachten dat betrouwbaarheid van de app en het crypto handelsplatform de prioriteit van het BLOX team is (!).

Het is ook handig dat hun garantie wordt vastgesteld door een onafhankelijke partij, in dit geval, De Nederlandse Bank (DNB). BLOX voldoet dus aan zeer strikte vereisten.

Crypto kopen met BLOX

Crypto currency koop je binnen 60 seconden in de BLOX app. Bekijk de videohandleiding bovenin om te zien hoe je binnen 1 minuut je eerste Bitcoin kunt kopen (of een stukje Bitcoin natuurlijk). Deze ontvang je dan in je eigen (software) wallet op de BLOX app zelf.

Zo zie je weer dat crypto kopen zelfs mogelijk is met iDeal en helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Het enige dat je moet doen is je contactgegevens invoeren en identiteit te verifiëren. Dit wordt ook gedemonstreerd in de BLOX video handleiding.

Beschikbare crypto munten

Crypto app BLOX biedt momenteel iets meer dan 30 verschillende munten die je kunt kopen met slechts één klik op de knop. Hiervoor betaal je 1% transactie/trading fee aan commissie, je ontvangt dus 99% van je geld in de blox app. Met 200.000 gebruikers is BLOX zeker geen onaangename smartphone crypto applicatie, bovendien kan de app inmiddels met gemak het grote handelsvolume in de cryptomarkt verwerken. BLOX voegt ook constant nieuwe crypto munten toe aan.

Conclusie

Uiteraard is BLOX geregistreerd bij de DNB, daarmee is de betrouwbaarheid van BLOX eigenlijk al vanzelfsprekend, maar we kunnen natuurlijk wel meer benoemen over deze frisse en hippe crypto trading app. Het grootste voordeel van BLOX is dat deze crypto app snel en prettig in gebruik is. Je kunt met BLOX echt kopen en vergeten. Althans, je moet af en toe toch wel op de hoogte worden gebracht, en ook dat is goed geregeld bij BLOX. Je kunt natuurlijk het NOS Journaal volgen en zodra er een grote beweging gemeld wordt eens een kijkje nemen in de BLOX app, maar je kunt het ook simpel houden door je email inbox in de gaten te houden. Met de BLOX nieuwsbrief ontvang je tijdig prijs updates, zodra de markt hard stijgt of er een mooie dip is als koop kans, krijg je daarover een (leuke) mail van BLOX.

Een nadeel van BLOX is dat er geen mogelijkheid tot staking wordt geboden. Met staking kun je in principe je munten uitlenen door ze vast te zetten. Door zogenaamde liquiditeit te bieden aan een betrouwbaar handelsplatform, ontvang je een zogenaamde annual yield, dat is een rente percentage per jaar, vaak per week of per maand uitbetaald in je wallet.

BLOX - Bitcoins kopen met iDeal

Traden in cryptocurrency is makkelijker dan ooit met de app BLOX. Volg live de koersen en handel razendsnel in de populairste cryptomunten. En dat al vanaf 1 euro. Download nu de gratis app, gebruik vouchercode INTERNETBELEGGER en krijg direct 10 euro kado!

Applicatiecategorie: Bitcoin

Waardering redacteur:
5
Crypto Broker App Review BLOX