Download BLOX voor Android of Apple en gebruik voucher INTERNETBELEGGER voor 10 euro starttegoed

Bitonic

Bitonic review & ervaring

Bitonic verkoopt altijd eigen bitcoins die vrijwel direct geleverd worden voor de afgesproken prijs. U komt daardoor nooit achteraf voor verrassingen te staan. Wij nemen u dus alle risico’s en moeite uit handen en dat voor een altijd gunstige prijs.
Broker Bitonic
Ondersteuning Bitcoin
Minimum storting 10 euro (inclusief BTW)
Spoedopname? Spoedopname is mogelijk
Stortingslimiet 50.000 euro
Opnamelimiet 3 - BTC ipv EUR euro
Aankoopkosten 0,25 euro
Verkoopkosten 1 ( / 7,5 spoed) euro
Contact E-mail, Telefoon, WhatsApp, Twitter, Telegram
Betaalmethodes iDeal, Bancontact

Bitonic review

Bitonic is één van de eerste bitcoin kopers en verkopers. Bitonic is een Nederlandse crypto verkoper waar je snel, eenvoudig en veilig bitcoin kan kopen met iDeal. Sinds 2012 biedt Bitonic uitsluitend Bitcoins aan, andere cryptocurrencies kun je niet kopen.  Wel kun je Bitcoin verkopen aan Bitonic. Wil je liever meerdere coins en tokens kopen dan alleen Bitcoin? Dan kies je voor een crypto exchange zoals Bitvavo. Bitvavo is een Nederlandse crypto handelsbeurs met meer dan 150 coins. Bovendien is Bitvavo genomineerd voor Website van het Jaar! Bitvavo staat onder toezicht staat van de DNB en is daarom een zeldzame maar veilige Nederlandse crypto exchange.

Wat is Bitonic?

Bitonic is een bitcoin tussenhandelaar dat uitsluitend bitcoins uitwisselt tussen consumenten en verschillende Bitcoin handelsplatformen. Op de website van Bitonic staat ”Take control. Direct bitcoins kopen en verkopen met uw eigen wallet.”, dat is dan ook meteen de kern van het bedrijf en ze maken het inderdaad kinderlijk eenvoudig om Bitcoins aan te schaffen.

 

Bitonic - Bitcoins kopen met iDeal

Bitonic verkoopt altijd eigen bitcoins die vrijwel direct geleverd worden voor de afgesproken prijs. U komt daardoor nooit achteraf voor verrassingen te staan. Wij nemen u dus alle risico's en moeite uit handen en dat voor een altijd gunstige prijs.

Applicatiecategorie: Bitcoin

Waardering redacteur:
5
Bitcoin kopen of verkopen met Bitonic.nl
Bitcoin verkoper Bitonic