Bitcoin kopen met eToro?

eToro uitleg

Bitcoin-verkoper-eToro

Handleiding bitcoin kopen met eToro

Bitcoin gaat mainstream, er is geen beter moment om Bitcoin te kopen. eToro is het perfecte platform voor de beginnende crypto investeerder die toegang wilt tot een groot aantal beleggingsproducten gerelateerd aan crypto.

1. Account aanmaken
Meld je aan om een ​​account op eToro te openen, een proces dat enkele ogenblikken duurt. Vul alle informatie in en verifieer je account met een geldig ID bewijs.

2. Rekening koppelen
Koppel een bankrekening of een creditkaart. Indien je dit niet wilt, kun je doorgaan met betalen met iDeal. Na deze stap volgt een verplicht verificatieproces.

2.1 Verificatie

eToro heeft veel te bieden, maar het verificatie proces is zeer uitvoerig, wat dan ook wel weer een gevoel van veiligheid geeft omdat het een teken is dat eToro regulering serieus neemt.

Dit wil eToro van je weten:

  • Handelservaring, Ervaring met beleggen in aandelen, Ervaring met crypto beleggingen, Handelskennis, Handelsstrategie, Doel van de handel, Gepland investeringsbedrag, beleggingsproducten die je wilt verhandelen, Beoordeling van handelskennis
  • Houding ten opzichte van risico, Financiële status – inkomen, Financiële status – nettowaarde, Bron van inkomen, Beroep
  • Bevestiging dat je niet een Amerikaans staatsburger bent, Regelgeving gerelateerde vragen, BTW-nummer, ID nummer

3. Geld storten
Stort euro’s op je account om je saldo aan te vullen. eToro biedt meerdere betaalmethodes, waaronder ook iDeal betalingen.

4. Crypto kopen
Gebruik je euro balans om Bitcoin of andere crypto munten te kopen.

Tip
Goed om te weten: je hoeft geen hele munt te kopen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een stukje bitcoin of ethereum te kopen. Je begint al vanaf 1 euro.

Koop nu direct Bitcoin met iDeal

Kies voor een Nederlandse Bitcoin broker

Hulp nodig? Bekijk dan de reviews van de bitcoin verkopers voor een handleiding of video instructie.

Een crypto wallet is essentieel

Meer weten over bitcoin veilig bewaren?

Software en hardware wallets zijn de sleutel tot succes met crypto beleggingen. Om voor langere tijd crypto munten te bewaren, gebruik je bij uitstek een crypto hardware wallet. Sommige crypto tokens zijn alleen toegankelijk via web applicaties en die gebruiken vaak een web of software wallet. Lees hier meer over crypto wallets en beveiliging.

Een hardware wallet rechtstreeks bij de fabrikant kopen is de veiligste manier. Het is onveilig om hardware wallets van andere mensen te kopen, vooral van onbekenden. Een hardware wallet van een producent moet eerst zelf ingesteld worden.